Vóór 17.00 besteld, de volgende werkdag geleverd
0413-363081

Winkelwagen

geen items
Totaal:
€ 0,00
Privacy Policy

Schellen Kantoorvakhandel respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Schellen Kantoorvakhandel zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

Schellen Kantoorvakhandel gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

 

Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

Wij gebruiken uw e-mailadres om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u zich uitschrijven op onze website.

 

Schellen Kantoorvakhandel zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

 

Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van Schellen Kantoorvakhandel, dan kunt u contact met ons opnemen. Onze klantenservice helpt u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.

 

Deze webshop hanteert bij haar nieuwsbrief een "opt-in" systeem. U ontvangt de nieuwsbrief pas als u dit hebt aangegeven in de webwinkel. U kunt zich op elk moment afmelden voor de nieuwsbrief. Uw gegevens zullen uitsluitend door deze webshop worden gebruikt en worden niet aan derden verstrekt. Echter indien wettelijk verplicht, wordt informatie ter beschikking gesteld aan de overheid en/of wordt deze informatie gebruikt om de rechten of eigendommen van deze webshop, onze klanten of anderen te beschermen. Ook wordt het recht voorbehouden informatie te verstrekken aan opsporingsinstanties om hiermee fraude te bestrijden.

<