Algemene voorwaarden

Welkom bij de online winkel van Schellen Kantoorvakhandel, de totaalleverancier voor School, Kantoor en Vrije tijd.

Deze online winkel is 24 uur per dag open. Via een volledig automatisch systeem worden de orders verpakt en verzonden vanuit ons centrale magazijn. Hierdoor wijken prijzen af van de prijzen in onze fysieke winkel alwaar wij u graag persoonlijk van dienst zijn. De getoonde voorraden zijn beschikbaar via ons centrale magazijn. Dit is niet onze winkelvoorraad!!

Waarom kiezen voor Schellen Kantoorvakhandel?

* Scherpe prijzen (Webshopprijzen wijken af van onze winkelprijzen)

* Snelle leveringen

* Goede service

* Eerlijk advies

* Ruim 25.000 artikelen via centraal magazijn uit voorraad leverbaar

* Persoonlijk betrouwbaar contact

* Inzicht in actuele prijzen en voorraadbeschikbaarheid in ons centrale magazijn

Schellen Kantoorvakhandel biedt in samenwerking met de belangrijkste A-merk leveranciers een zeer omvangrijk assortiment kantoorartikelen en facilitaire producten aan. Het aanbod is op de zakelijke en de particuliere gebruiker gericht. De selectie van de leveranciers en het assortiment heeft plaatsgevonden op basis van leverbetrouwbaarheid, de grootste zakelijke vraag en natuurlijk een scherpe prijs.

Bestellen
U kunt 24 uur per dag bestellen via de webwinkel.
Direct na het plaatsen van uw order ontvangt u een orderbevestiging. Wij verzoeken u om deze orderbevestiging goed na te kijken. Eventuele aanpassingen dienen per omgaande per email aan ons te worden gemeld. Artikelen waarvan de voorraad op 0 staat kunnen wij helaas niet direct leveren. U ontvangt zo spoedig mogelijk bericht wanneer deze producten weer verwacht worden.
Zonder tegenbericht zullen wij de order, volgens de specificaties van de orderbevestiging uitvoeren.

Prijsstelling
Het is onze ambitie om u tegen scherpe prijzen te kunnen leveren.
Alle prijzen in de webshop zijn in Euro's, exclusief BTW., exclusief eventuele extra verpakkings-, verzekerings- en/of verzendkosten.
Webshoporders boven € 75,00 exclusief BTW worden franco huis geleverd. Voor elke order onder € 75,00 exclusief BTW brengen € 7,50 aan verzendkosten in rekening. (Voor orders uit Belgie wordt een toeslag van € 10,00 aan extra kosten doorberekend).
Let op: Bij afhalen in de winkel gelden de winkelprijzen en niet de webshopprijzen; prijzen in de fysieke winkel wijken af van de prijzen in de webshop. Gelieve hier rekening mee te houden. Webshoporders welke worden opgehaald in de winkel zijn altijd franco en dienen vooraf via Ideal te worden voldaan.
Prijs-, model-, uitvoeringswijzigingen en typefouten voorbehouden.
Bedrijven kunnen op basis van volume een afwijkende lagere prijsstelling realiseren. Neemt u hiervoor contact op met orders@schellen.nl.

Betaling
Direct na het plaatsen van uw order ontvangt u een online orderbevestiging. De feitelijke factuur zult u via mail ontvangen. De betaaltermijn voor bedrijven waar wij een op rekening afspraak mee hebben is 14 dagen netto. Bedrijven en particulieren waar wij geen op rekening afspraak mee hebben, dienen altijd vooraf via een Ideal overboeking op rekeningnummer NL37 RABO 0163 3821 15 ten name van Boek- en Kantoorboekhandel Schellen B.V. te betalen.

Garantie
Schellen Kantoorvakhandel levert alle artikelen met fabrieksgarantie. Informatie hierover treft u aan in de documenten bij het product. Indien u meer informatie wilt over garantie bij bepaalde producten richt uw vraag dan aan orders@schellen.nl.

Orderstatus en Bedrijfsgegevens klant
Wanneer u artikelen gaat bestellen bij Schellen Kantoorvakhandel, meldt u zich aan waarna wij u zullen voorzien van een persoonlijk accountnaam en wachtwoord. Daarmee verkrijgt u tevens toegang tot statusinformatie van uw bestellingen en kunt u uw persoonlijke gegevens wijzigen.

Privacy-verklaring
Schellen Kantoorvakhandel gebruikt uw klantgegevens uitsluitend ten behoeve van het doel waarvoor u ze verstrekt hebt: het zo goed mogelijk verwerken van uw orders en u zo goed mogelijk informeren over marktontwikkelingen. Schellen Kantoorvakhandel verstrekt uw persoonlijke gegevens (en meer in het bijzonder uw e-mailadres) NIET aan derden, tenzij met uw uitdrukkelijke toestemming. U kunt uw geregistreerde gegevens inzien, wijzigen en verwijderen via het inlogscherm met behulp van het u toegezonden registratienummer en wachtwoord.

Algemene Bepalingen
Op al onze leveringen zijn de Algemene Voorwaarden van Schellen Kantoorvak van toepassing.

Duurzame kantoorartikelen
Duurzaam ondernemen wordt steeds belangrijker. Ook Schellen Kantoorvakhandel heeft een belangrijke stap in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen gezet. Door het bewust inkopen van ´groene’ producten dragen wij ons steentje bij aan duurzaam ondernemen. U vindt bij ons dan ook een breed scala aan duurzame kantoorartikelen.

Vragen en klachten
Wij doen onze uiterste best om u compleet online van dienst te zijn. Dit is mogelijk doordat wij zijn aangesloten bij de grootste inkooporganisatie voor kantoorartikelen in de Benelux, Quantore. Gebruik voor uw vragen bij voorkeur onze email helpdesk. Wij beantwoorden uw email altijd binnen 12 uur, en in de meeste gevallen zelfs binnen 4 uur. Houdt er s.v.p. wel rekening mee dat we in veel gevallen afhankelijk zijn van antwoorden van onze leveranciers met betrekking tot vervoer, levering uit voorraad en bestellingen bij fabrikanten. Stuur uw vraag (eventueel samen met de originele factuur of kassabon) naar: orders@schellen.nl

Bedrijfsinformatie
Schellen Kantoorvakhandel
Molenwieken 3
5461 KE  Veghel
Tel: 0413-363081
www.schellen.nl

orders@schellen.nl

KvK: 90571452

IBAN: NL37RABO 0163 3821 15

BTW nummer: NL865368132B01

 

Onze fysieke winkel is geopend op de volgende dagen en tijden:
maandag van 13.00 uur tot 18.00 uur
dinsdag van 9.00 uur tot 18.00 uur
woensdag van 9.00 uur tot 18.00 uur
donderdag van 9.00 uur tot 18.00 uur
vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur
zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur

Met Carnaval (maandag en dinsdag), 1e en 2e Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag, 1e en 2e Pinksterdag, 1e en 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten.
Op Goede vrijdag hebben wij geen koopavond.
De webwinkel is 24 uur per dag geopend. Rondom bovengenoemde feestdagen kunnen leveringen vertraging oplopen.