Retourneren

Bij Schellen Kantoorvakhandel kunt u als klant artikelen ruilen of retourneren binnen 14 dagen na ontvangst en alleen op vertoon van de originele factuur. 
 
Een product kan worden teruggestuurd als het product ongebruikt, onbeschadigd, compleet en ongeopend in de oorspronkelijke verpakking geretourneerd wordt. Het bedrag dat in rekening is gebracht als verzendkosten, alsmede onvoldoende gefrankeerde of onaangemelde retourzendingen wordt niet aan u vergoed.

Een geretourneerd artikel dat niet aan deze voorwaarden voldoet zal niet voor het volledige bedrag worden gecrediteerd. Als dit het geval is zullen we contact met u opnemen. Zodra wij het artikel, dat door u is teruggestuurd hebben ontvangen, wordt de retourprocedure voortgezet. Het goederenbedrag wordt binnen 30 werkdagen op uw bankrekening teruggestort. Er zal alleen worden teruggestort op de originele rekening, welke ook werd gebruikt om de bestelling te betalen. Het te crediteren bedrag wordt bepaald aan de hand van het betaalde bedrag op de originele factuur. 

Als u een artikel wilt retourneren of ruilen, stuurt u dan vooraf een e-mail naar orders@schellen.nl met de reden. De artikelen stuurt u voldoende gefrankeerd retour. Voor het opnieuw versturen van de artikelen zijn wij genoodzaakt om nogmaals verzendkosten in rekening te brengen. Na het voldoen van de verzendkosten sturen wij u de gevraagde artikelen toe.