Vóór 17.00 besteld, de volgende werkdag geleverd
0413-363081

Winkelwagen

geen items
Totaal:
€ 0,00
Algemene Voorwaarden

Schellen Kantoorvakhandel biedt een zeer omvangrijk assortiment kantoorartikelen en Facilitaire producten aan, in samenwerking met de belangrijkste A-merk leveranciers. Het aanbod is zowel gericht op de zakelijke alsmede de particuliere gebruiker. De selectie van leveranciers en assortiment heeft plaats gevonden op basis van leverbetrouwbaarheid, de grootste zakelijke vraag, en natuurlijk een scherpe prijs.

 

Prijsstelling
Al onze prijzen zijn exclusief BTW. Prijs-, model-, en uitvoeringswijzigingen en typefouten voorbehouden. Orders boven € 75,00 excl. BTW worden franco huis geleverd. Voor elke order onder € 75,00 excl. BTW brengen wij verzendkosten in rekening van € 7,50. (Voor orders uit Belgie wordt een toeslag van € 10,00 aan extra kosten doorberekend). Orders welke worden opgehaald in de winkel zijn altijd franco en dienen vooraf via Ideal of overboeking te worden voldaan. Het is onze ambitie om u tegen scherpe prijzen te kunnen leveren.

 

Betaling
Direct na het plaatsen van uw order ontvangt u een online orderbevestiging. De feitelijke factuur zult u via mail ontvangen. De betaaltermijn voor bedrijven waar wij een op rekening afspraak mee hebben is 14 dagen netto mits anders overeengekomen. Bedrijven en particulieren waar wij geen op rekening afspraak mee hebben dienen altijd vooraf via een overboeking of Ideal te betalen.

 

Garantie
Schellen Kantoorvakhandel levert alle artikelen met fabrieksgarantie. Informatie hierover treft u aan in de documenten bij het product. Indien u meer informatie wilt over garantie bij bepaalde producten richt uw vraag dan aan info@schellen.nl

 

Orderstatus en Bedrijfsgegevens klant
Wanneer u artikelen gaat bestellen bij Schellen Kantoorvakhandel, meldt u zich aan waarna wij u zullen voorzien van een persoonlijk accountnaam en wachtwoord. Daarmee verkrijgt u tevens toegang tot statusinformatie van uw bestellingen en kunt u uw persoonlijke gegevens wijzigen.

 

Privacy-verklaring
Schellen Kantoorvakhandel gebruikt uw klantgegevens uitsluitend ten behoeve van het doel waarvoor u ze verstrekt hebt: het zo goed mogelijk verwerken van uw orders en u zo goed mogelijk informeren over marktontwikkelingen. Schellen Kantoorvakhandel. Schellen Kantoorvakhandel verstrekt uw persoonlijke gegevens, en meer in het bijzonder uw e-mailadres, NIET aan derden, tenzij met uw uitdrukkelijke toestemming. U kunt uw geregistreerde gegevens inzien, wijzigen en verwijderen via het inlogscherm met behulp van het u toegezonden registratienummer en wachtwoord.

 

Algemene Bepalingen
Op al onze leveringen zijn de Algemene Voorwaarden van Schellen Kantoorvak van toepassing.

 

Vragen en klachten
Wij doen ons uiterste best om u compleet online van dienst te zijn. Gebruik voor uw vragen bij voorkeur onze email helpdesk. Wij beantwoorden uw email altijd binnen 12 uur, en in de meeste gevallen zelfs binnen 4 uur. Houdt er svp wel rekening mee dat we in veel gevallen afhankelijk zijn van antwoorden van onze leveranciers met betrekking tot vervoer, levering uit voorraad en bestellingen bij fabrikanten.
Gebruik bij voorkeur email: info@schellen.nl
Of anders bel 0413-363081

 

Bedrijfsinformatie
Schellen Kantoorvakhandel
Molenwieken 3
5461 KE  Veghel
Tel: 0413-363081
www.schellen.nl

info@schellen.nl

KvK: 90571452

IBAN: NL37RABO 0163 3821 15

BTW nummer: NL865368132B01

<